Het logo van Blobby
Search
Search

Koop nu voordelig een Powerbank MagSafe en ontdek de voordelen

MagSafe is voor veel mensen inmiddels wel bekend en dan vooral onder de Apple gebruikers. Het is namelijk een techniek van Apple. Hiermee kun je accessoires magnetisch koppelen aan je iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, iPhone 15 en alle toekomstige iPhones. Eén van de misschien wel populairste accessoires is een MagSafe powerbank. Dit is een powerbank die jij achter op je iPhone kunt plaatsen om hem weer op te laden. Doordat hij magnetisch is blijf hij goed zitten en kun je jouw smartphone lekker blijven gebruiken. Het loont dus zeker om er één te kopen en dit hoeft er niet eens één van Apple MagSafe powerbank te zijn. Er zijn namelijk heel veel merken die powerbanks aanbieden met deze techniek. Lees er dus snel meer over en ontdek of het iets is voor jou.

Hier een Top 4 Powerbank Magsafe

ISY Powerbank 5000 mAh ITP MagSafe Zwart-Foto-1
ISY Powerbank 5000 mAh ITP MagSafe Zwart
Vergelijk prijzen
Anker Powerbank 5000 mAh MagGo MagSafe Zwart-Foto-1
Anker Powerbank 5000 mAh MagGo MagSafe Zwart
Vergelijk prijzen
Anker Powerbank 10000 mAh MagGo MagSafe Zwart-Foto-1
Anker Powerbank 10000 mAh MagGo MagSafe Zwart
Vergelijk prijzen
Surge Powerbank 10000 mAh MagSafe Zwart-Foto-1
Surge Powerbank 10000 mAh MagSafe Zwart
Vergelijk prijzen

Hoe werkt een Powerbank MagSafe?

Een Powerbank MagSafe is een draadloze oplader die eenvoudig op je iPhone 12 of nieuwer kan worden bevestigd. Omdat ze magnetisch zijn blijft dit goed stevig zitten. Je plaatst de Powerbank op de achterkant van je iPhone en deze wordt vervolgens automatisch op zijn plaats gehouden door de magneetjes. Dit gebeurt met een ronde magneet die zowel in de iPhone zit als aan de accessoires, in dit geval de MagSafe powerbank. Op deze manier kun je je telefoon opladen zonder dat je een kabel nodig hebt, dit gebeurt dus draadloos. Doordat hij vast zit aan je smartphone kun je gewoon je mobiel blijven gebruiken. Belangrijk om te weten is dat de iPhone 11 en oudere toestellen deze functie niet ondersteunen.
Blobby headerbeeld zwart/wit 32

Waarom kiezen voor een MagSafe Powerbank?​

Het hebben van een MagSafe powerbank biedt jou vele voordelen ten opzichte van andere powerbanks. Zo hoef je bijvoorbeeld geen oplaadkabels meer mee te nemen. Doordat hij magnetisch is en dus draadloos kan opladen is een kabel overbodig. Ook hoef jij je geen zorgen meer te maken over een beschadigde Lightning-poort. Met een MagSafe powerbank gebruik jij deze namelijk niet. Wel zit er vrijwel altijd een mogelijkheid om toch ook met een kabel apparaten op te laden. Hierdoor kun jij bijvoorbeeld jouw iPad of AirPods voorzien van stroom terwijl jij ondertussen je iPhone oplaadt. Een MagSafe powerbank is dus een echte must have. Twijfel dan ook niet langer en koop er vandaag nog één voordelig online.

Andere merken smartphones opladen met een MagSafe powerbank

Zoals we eerder al zeiden is MagSafe een technologie van Apple en daarom vind je het ook alleen in de Apple producten. Toch is het wel mogelijk om ook andere merken smartphones op te laden met een MagSafe Powerbank. Dit werkt alleen even iets anders dan bij een iPhone. Vrijwel alle nieuwe smartphones kunnen namelijk wel draadloos opladen. Echter kun je er niet direct een MagSafe powerbank op bevestigen. Hiervoor moet je gebruik maken van een smartphone hoesje met MagSafe. Wanneer je hier gebruik van maakt kun jij ook gebruik maken van een powerbank met deze technologie. Dit is dan ook een reden waarom deze modellen super goed verkopen. Want vrijwel iedere smartphone is er dus mee op te laden. Echter is Apple de enige waarbij er geen smartphone hoesje nodig is.

De beste MagSafe powerbank merken in prijs vergelijken

Zo ben je overtuigd en wil jij graag een MagSafe powerbank kopen? Dan is het goed om te weten dat er heel veel merken zijn die deze verkopen. Zowel bekend als onbekende merken hebben powerbanks met deze technologie. Zo koop je er bijvoorbeeld één van het merk Anker, Belkin, Callularline, iMoshion, Mophie, XLayer, Xtorm en Zens. De kans dat jij één of meerdere van deze merken kent is groot. Het zijn allemaal A-merken die te koop zijn bij verschillende grote webwinkels in Nederland en België. Dit is positief want dat betekent dat er lekker veel concurrentie is wat zorgt voor scherpe prijzen. Maakt het jou niet zoveel uit welk merk het is? Ontdek dan gewoon alle MagSafe powerbanks en kijk welke het beste bij jou past.

Conclusie: Dit is waarom een Magsafe powerbank een musthave is

Blobby headerbeeld zwart/wit 31

Oke, we kunnen stellen dat een MagSafe powerbank geschikt is voor vrijwel alle nieuwe smartphones. Bij de iPhone kan hij direct gebruikt worden, voor andere merken heb je toch echt een smartphonehoesje nodig. Dit komt omdat deze technologie van Apple is. Het voordeel van een powerbank met deze optie is dat hij vast blijft zitten aan je smartphone terwijl je mobiel wordt opgeladen. Hierbij heb je geen oplaadkabel nodig, deze kun je dus thuis laten. Ook kan hierdoor de oplaadpoort van je smartphone niet beschadigen en dat is toch fijn. Vrijwel alle MagSafe powerbanks hebben daarnaast wel één of meerdere aansluitingen. Hierdoor kun je meerdere apparaten te gelijk opladen, wel zo fijn als je naast je smartphone ook een ander apparaat hebt dat leeg is. Wel heb je in dat geval een oplaadkabel nodig aangezien de powerbank maar één apparaat met MagSafe te gelijk kan opladen.

Ben jij overtuigd dat een MagSafe powerbank echt iets is voor jou? Dan heb je de keuze uit tientallen merken en honderden modellen. Super fijn, want daardoor zit er altijd een geschikte optie bij voor jou. Wacht dus niet langer, ontdek het aanbod en ga voor de beste prijs. Het is namelijk een echte must have en dat weet je pas zodra je er één hebt.

Alle vragen & antwoorden over een Powerbank MagSafe

Wanneer jij bovenstaande artikel hebt gelezen weet je vrijwel alles over een MagSafe powerbank. Toch kan het zijn dat je nog enkele vragen hebt. Daarom hebben wij deze lijst met Vragen & Antwoorden voor je opgesteld. De kans is zeer groot dat hier de vraag tussen staat die jij hebt. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier.
Een MagSafe powerbank is een draagbare oplader die speciaal is ontworpen voor gebruik met MagSafe-compatibele apparaten, zoals de iPhone 15-serie. Het werkt door middel van magnetische bevestiging. De powerbank bevat ingebouwde magneten die zich automatisch uitlijnen met de MagSafe-magneten in de achterkant van de iPhone. Deze magnetische verbinding zorgt voor een stevige bevestiging tussen de powerbank en het apparaat, waardoor het opladen kan plaatsvinden. De powerbank levert draadloos vermogen aan de iPhone via inductie, waarbij elektrische stroom wordt overgedragen tussen spoelen in de powerbank en de telefoon. Hierdoor kan de iPhone draadloos opladen zonder dat er een fysieke aansluiting nodig is. De MagSafe powerbank kan ook worden opgeladen via een Lightning-kabel.
De beste MagSafe powerbank is de Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Powerbank. Met een capaciteit van 5.000 mAh biedt deze powerbank voldoende vermogen om je iPhone draadloos op te laden via de MagSafe-functie. Het heeft een sterke magnetische bevestiging, waardoor het stevig aan je telefoon blijft zitten tijdens het opladen. Bovendien heeft het een slank en draagbaar ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. De powerbank ondersteunt ook bekabeld opladen via USB-C, waardoor het compatibel is met andere apparaten. Met al deze functies is de Anker PowerCore Magnetic 5K een uitstekende keuze voor een betrouwbare en handige MagSafe powerbank. Uiteraard zijn de andere modellen ook geschikt, de beste keus voor jou ligt vooral aan je wensen.
Een MagSafe powerbank biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het magnetische ontwerp voor een eenvoudige en stevige bevestiging aan MagSafe-compatibele apparaten, zoals iPhones. Dit vermindert het risico op losraken of vallen tijdens het opladen. Ten tweede maakt de MagSafe-functionaliteit draadloos opladen mogelijk, waardoor het gedoe met kabels wordt geëlimineerd. Dit biedt gemak en maakt het mogelijk om andere apparaten op te laden terwijl de powerbank aan het hoofdapparaat is bevestigd. Bovendien kan de MagSafe powerbank ook als standaard draadloos oplaadpad fungeren voor apparaten die niet MagSafe-compatibel zijn. Tot slot biedt een MagSafe powerbank mogelijkheden voor snelladen, waardoor de laadtijd van apparaten wordt verkort.
Blobby.nl