Het logo van Blobby
Zoek
Zoek

Nieuwsbrief voorwaarden van de Blobby.nl nieuwsbrief

Voordat jij jezelf aanmeld voor de nieuwsbrief stellen wij jou op de hoogte van de volgende voorwaarden.
  • Jouw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van tips en producten van de Blobby.nl.
  • Blobby.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten.
  • Eventuele informatieve fouten, niet juiste prijsvermeldingen en prijswijzigingen van aanbiedingen voorbehouden.
  • Na jouw aanmelding ontvang je een e-mail waarin jouw inschrijving wordt bevestigd.
  • Je kun jezelf op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken.
  • Een lezer mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze nieuwsbrief gepubliceerde informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Blobby.
Met betrekking tot de privacy wet verwijzen wij je door naar onze privacy verklaring (AVG). Mocht je nog een vraag hebben over de nieuwsbrief voorwaarden? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen via het contactformulier. Deze kun je hier vinden.
Wij van Blobby.nl tonen in de nieuwsbrief alleen de beste producten en informatie van dat moment. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er niet veel meer powerbanks zijn. Het is dus zeker slim om altijd goed onze website in de gaten te houden. Want alleen dan blijf je op de hoogte van het beste en laatste nieuws op gebied van Powerbanks. Ontdek dus snel de rest van de website en meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Blobby.nl

Ontvang de beste deals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals, tips en info zo in je mailbox