Het logo van Blobby
Zoek
Zoek

De beste powerbanks van 2024

Niemand kan exact zeggen wat de beste powerbanks van dit moment zijn. Dit is logisch, want het ligt hier namelijk vooral aan jouw wensen. Zo is het afhankelijk van hoeveel capaciteit, welke Wattage en wat voor een aansluitingen je nodig hebt. Om je toch een beetje op weg te helpen lees je op deze pagina heel veel informatie en ontdek je verschillende modellen die zeker het overwegen waard zijn. Zo hebben we kleine powerbanks die slechts een paar tientjes kosten, maar ook de grote jongens waar gewoon 220v op zit.
Deze pagina is wat langer geworden dan we van tevoren gedacht hadden. Er is namelijk zoveel te schrijven over verschillende powerbanks en zeker als we op zoek gaan naar de beste powerbank voor jou. Heb jij nu helemaal geen tijd en/of zin om deze pagina helemaal door te lezen? Dan kun je gebruik maken van de inhoudsopgave hieronder. Zo kom je direct bij het voor jou belangrijkste gedeelte. Een andere optie is om direct de Baseus Powerbank 30.000 mAh Amblight USB-C 65W te bekijken. Deze topper is voorzien van meerdere aansluitingen en heeft een capaciteit van maar liefst 30.000 mAh.

Inhoudsopgave

Neem altijd een powerbank met USB-C aansluiting

Wanneer je besluit een powerbank te kopen kunnen wij je adviseren er altijd één te nemen met een USB-C aansluiting. Zorg er ook voor dat deze van minimaal 18W is. Het voordeel hiervan is dat je er namelijk ook een laptop snel meer kunt opladen. Hoe snel precies is afhankelijk van de wattage dat je neemt. Hoe hoger deze is, hoe sneller jouw laptop weer vol zit. Wat USB-C zo speciaal maakt is dat het zelf kan schakelen tussen verschillende voltages. Denk hierbij aan 5V / 9V / 12V / 15V / 20V. Dit maakt deze aansluiting echt ideaal, zeker omdat je er met een simpel kabeltje een 12V accu van kunt maken. Deze kabeltjes zijn ook nog eens super goedkoop en verkrijgbaar voor de andere voltages.

Zoals eerder aangegeven is het aan te raden om te gaan voor een powerbank van minimaal 18W met USB-C aansluiting. Natuurlijk is 65W veel mooier, want hierdoor laadt jouw laptop sneller op, maar wij begrijpen dat niet iedereen dit nodig heeft. Heb jij dus voldoende aan een 18W variant? Dan is de Kuulaa Powerbank 20000 mAh 18W USB-C een echte aanrader. Hiermee kun jij gemakkelijk jouw laptop laden en hij is ook nog eens voorzien van een mooi display. Op dit display kun je o.a. de Volt- en Ampèremeter vinden. Hang jij een apparaat aan deze powerbank die amper stroom trekt? Dan valt de powerbank niet uit, het is een “Always On” variant. Een ander mooi voordeel is dat deze powerbank ook geschikt is voor verwarmde vesten. Deze worden met de dag populairder en met een variant van minstens 10W kun jij zo’n vest gebruiken. Deze Kuulaa powerbank is 18W, dus dat is perfect.

Top 5 powerbanks met USB-C op AliExpress

Ja wie is er inmiddels niet bekend met AliExpress. Vrijwel iedereen heeft wel eens iets bij hen gekocht, dus waarom zou jij er niet je powerbank kopen? Ze hebben er een mooie keuze en wij hebben er 5 voor je geselecteerd die echt de moeite waard zijn. Goed om te weten is dat het allemaal snelladers zijn met een USB-C aansluiting. Hierdoor zijn ze geschikt voor het opladen van laptops, maar ook voor een verwarmd vest. Ontdek ze nu:
 1. Baseus Powerbank 30.000 mAh 65W
 2. Usams Powerbank 30.000 mAh 65W
 3. Baseus Powerbank 6.000 mAh 20W MagSafe
 4. Essager Powerbank 20.000 mAh 20W
 5. Kuulaa Powerbank 20.000 mAh 18W

Boeiend nieuws tussen door! Ontdek het merk Fresh 'n Rebel

Voor we verder gaan met de beste powerbanks willen wij je even kennis laten maken met het merk Fresh ‘n Rebel. De reden is heel simpel, dit merk is gewoon fantastisch, alles klopt! Niet alleen de capaciteit, kwaliteit en het aantal aansluitingen is top! Ook als we kijken naar het layout is het gewoon weg fantastisch. Ontdek daarom snel dit merk en zie zelf ook waarom dit een goede keus is.

Top 5 powerbanks met een capaciteit van 10.000 mAh

Wanneer je liever gaat voor een model met minder capaciteit, dan kun je er één nemen van 10.000 mAh. Deze zijn vaak een stukje goedkoper en kun je al snel kopen voor ongeveer 20 euro. Het nadeel hiervan is echter dat jij jouw apparaten minder vaak kunt opladen. Wil je toch echt voor zo’n variant gaan, kies dan wel voor minimaal 18W USB-C met PD en Quickcharge. Waarom nou PD en Quickcharge? Heel simpel hij is dan voorzien van snelladen en dat is wel een must have. Om je hiermee op weg te helpen hebben wij 5 modellen voor je geselecteerd die echt het overwegen waard zijn. Bekijk ze daarom nu snel en kies de powerbank die het beste bij jou past.
 1. Baseus Powerbank 10.000 mAh 22.5W
 2. Kuulaa Powerbank 10.000 mAh 18W
 3. Essager Powerbank 10.000 mAh 20W
 4. WST Powerbank 10.000 mAh 18W
 5. Xiaomi Powerbank 10.000 mAh 18W

Top 5 powerbanks te vinden op Bol.com

Iedereen in Nederland is bekend met Bol.com, dit komt omdat het de grootste webwinkel is die Nederland kent. Met een assortiment dat bestaat uit miljoenen producten kan het haast niet anders dan dat je bij hen gaat vinden wat je zoekt. Zo hebben ze er ook een uitgebreid aanbod met powerbanks. Je kunt er bijna 3000 verschillende varianten vinden, keuze genoeg dus. Het kon dus haast ook niet anders dan dat ze meerdere modellen hebben die volgens ons echt in de Top 5 thuishoren. Uiteraard voldoen ze aan al hetgeen dat wij hierboven beschreven hebben en wat dus belangrijk is. Het gaat om de volgende Toppers:
 1. Baseus Powerbank 20.000 mAh Adaman 65W
 2. Usams Powerbank 30.000 mAh 65W
 3. iMoshion Powerbank 27.000 mAh 18W
 4. Mojogear Powerbank 20.000 mAh 18W
 5. Belkin Powerbank 20.000 mAh 30W

Top 5 powerbanks te vinden op Amazon.nl

Als we het hebben over de grootste webwinkel wereldwijd, dan hebben we het natuurlijk over Amazon van Jeff Bezos. Waar het een paar jaar geleden vooral een bekende webshop was in het buitenland, genieten we nu ook in Nederland op Amazon.nl. Het aanbod dat je hierop kunt vinden is extreem groot. Als we bij hen zoeken op powerbank vinden we al meer dan 20.000 resultaten, ga dan maar eens het juiste model zoeken. Gelukkig voor jou hebben wij dit al gedaan. Door het assortiment goed te bekijken hebben wij een mooie Top 5 powerbanks geselecteerd die je kunt kopen op Amazon.nl. Het gaat hier om de volgende modellen:
 1. Charmast Powerbank 23.800 mAh 65W
 2. Veektomx Powerbank 20.000 mAh 65W
 3. Anker Powerbank 26.800 mAh 30W PowerCore
 4. Xiaomi Powerbank 20.000 mAh 18W Redmi
 5. Anker Powerbank 24.000 mAh 140W PowerCore

Meer vermogen nodig? Kies voor een powerstation!

Zoek je een echt groot model? Dan kun je misschien beter een Powerstation overwegen. Dit zijn echt extreem grote toppers met een fantastisch mooi capaciteit. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van een dc-input voor zonnepanelen en hebben dan als Output een 12V, 220V stopcontact, USB-A en USB-C. Een uitgebreide keuze dus wat het in sommige gevallen een betere optie maakt. Zoek je nu een powerstation? Ontdek hier dan alle modellen. Wij kunnen je o.a. het snelgroeiende merk Ecoflow aanraden. Wil jij er direct één kopen zonder de prijs te vergelijken? Klik dan hier!

De Top 10 best verkochte powerbanks op Bol.com

Uh waarom krijg ik nu de top 10 van Bol.com te zien als ik net al de top 5 bekeken heb? Heel simpel, de Top 5 is door ons geselecteerd en voldoet aan de eisen zie wij stellen. Maar dit zijn niet altijd de eisen die andere mensen ook hebben. Daarom willen wij je toch ook kennis laten maken met de Top 10 best verkochte powerbanks op Bol.com. Dit is dus een lijst van 10 stuks die het vaakste verstuurd worden door hen. Dit betekent dat ze dus extreem populair zijn, want deze 10 zijn dus het meest gewild van de bijna 3000 verschillende opties die ze hebben. Goed om te weten is dat deze Top 10 dagelijks kan veranderen bij Bol.com. Zie je hier vandaag een goed model tussen staan, dan kan die morgen verdwenen zijn.
 1. Cazy Power bank 20000 mAh 22.5W
 2. iMoshion Power bank 20000 mAh 18W
 3. QuchiQ Power bank 20000 mAh 7.5W
 4. Belkin Power bank 20000 mAh 15W
 5. iMoshion Power bank 10000 mAh 18W
 6. QuchiQ Power bank 20000 mAh 15W
 7. QuchiQ Power bank 20000 mAh 18W
 8. Lideka Power bank 30000 mAh Solar 10W
 9. Ishiva Power bank 10000 mAh 22.5W MagSafe
 10. Ishiba Power bank 10000 mAh 22.5W

Conclusie: De beste powerbank is voor iedereen anders

Blobby headerbeeld zwart/wit 41
Zo genoeg gesproken over wat nu de beste powerbank is. Dit is zoals we aan het begin al zeiden voor iedereen anders. De Top 10 best verkochte powerbanks van Bol.com geeft dit eigenlijk al aan. Toch heeft wel iedereen een andere mening over wat nu de beste opties zijn. Wij hebben die van ons hierboven zo duidelijk mogelijk aan je uitgelegd. Kort samengevat zouden wij altijd kiezen voor een powerbank die voorzien is van een USB-C aansluiting, hiermee kun je namelijk jouw laptop opladen. Daarnaast kun je het beste kiezen voor een variant met minimaal 18W hoewel de voorkeur bij 65W ligt. Beide is echter genoeg voor het laden van jouw laptop.
Wij hopen ten zeerste dat dit artikel jou gaat helpen met het kiezen van het juiste model. Toch kan het zo zijn dat je nog altijd in het diepe tast en het dus gewoon weg niet weet. Gelukkig ben je terecht gekomen bij Nederlands grootste prijsvergelijker op gebied van powerbanks. Bij ons kun je namelijk vrijwel alle powerbanks vergelijken in prijs. Door de prijzen van honderden webshops te bekijken kan het haast niet anders dan dat je de beste prijs bij ons ontdekt. Kijk daarom gerust eens op onze Alle powerbanks pagina. Je kunt daar zoveel modellen vinden waaronder ook de Beste powerbanks!
Blobby.nl

Ontvang de beste deals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals, tips en info zo in je mailbox