Het logo van Blobby
Zoek
Zoek

Powerbank smartphonehoesje het hoesje voor jouw smartphone

Dat er duizenden powerbanks online verkrijgbaar zijn wist je waarschijnlijk al wel. Er zijn tal van varianten die je gemakkelijk online kunt kopen. In dit aanbod zijn er ook een aantal powerbank smartphonehoesjes te krijgen. Zo’n powerbank hoes is erg handig voor iedereen die zijn smartphone wil opladen. Het gaat hier dus om een combinatie van een smartphonehoesje en een powerbank. Je moet het zien als een hoesje waar een batterij in zit. Het grote voordeel hiervan is dat jij altijd en overal jouw smartphone kunt laden. Het nadeel echter is dat hij altijd geschikt is voor slechts één bepaald toestel. Wil jij een nieuwe smartphone kopen, dan heb je niks meer aan de hoes. Toch snappen wij van Blobby.nl maar al te goed waarom je er één wilt hebben. Daarom lees je er hieronder nog veel meer interessante dingen over zodat jij zeker weet dat dit is wat je zoekt.

Ontdek hier alle Powerbank hoesjes

Samsung Powerbank 5200 mAh Batterij kit voor Galaxy S8 Plus Goud-Foto-1
Samsung Powerbank 5200 mAh Batterij kit voor Galaxy S8 Plus Goud
Vergelijk prijzen
Samsung Powerbank 5200 mAh Batterij kit voor Galaxy S8 Goud-Foto-1
Samsung Powerbank 5200 mAh Batterij kit voor Galaxy S8 Goud
Vergelijk prijzen
Samsung Powerbank 3400 mAh Power Cover Galaxy S6 Edge Plus Goud-Foto-1
Samsung Powerbank 3400 mAh Power Cover Galaxy S6 Edge Plus Goud
Vergelijk prijzen
Samsung Powerbank 3400 mAh Power Cover Galaxy S6 Edge Plus Grijs Foto 1
Samsung Powerbank 3400 mAh Power Cover Galaxy S6 Edge Plus Grijs
Vergelijk prijzen

Powerbank hoesjes zijn er voor bepaalde toestellen

Niet ieder toestel ondersteund draadloos laden. Doet jouw toestel dit niet, dan is de kans groot dat jij geen powerbank hoesje gaat vinden. Daarnaast worden deze hoesjes alleen gemaakt voor smartphones die veel verkocht worden. Koop jij een toestel waar weinig vraag naar is, verwacht dan niet dat er ook powerbank hoesjes te koop zijn voor jouw nieuwe toestel. Enkele smartphones waar ze wel voor worden gemaakt zijn o.a. de volgende toestellen:
  • Apple iPhone 12 min
  • Apple iPhone 13 mini
  • Apple iPhone 14
  • Apple iPhone 14 Pro
  • Apple iPhone 14 Pro Max
  • Samsung Galaxy S22 Ultra
  • Samsung Galaxy S23 Plus
  • Samsung Galaxy S24 Ultra
  • Samsung S6 Edge Plus

Uiteraard zijn er nog meer toestellen waar powerbank hoesjes voor worden gemaakt. Het zijn er echter te veel om op te noemen. Gelukkig kun je bij ons alle verschillende hoesjes vinden en zo ontdekken of er één tussen zit voor jouw toestel.
Samsung Powerbank 3400 mAh Power Cover Galaxy S6 Edge Plus Goud-Foto-3

Je koopt powerbank hoesjes in verschillende kleuren

Net als wanneer je een smartphone hoesje wilt kopen heeft niet iedereen dezelfde smaak. De een gaat liever voor zwart terwijl de ander juist gaat voor zilver of goud. Daarom kun je net als bij de normale hoesjes ook verschillende powerbank hoesjes kopen. Het aanbod hierin is uiteraard een heel stuk kleiner, maar toch heb je dus verschillende opties. Het aantal kleuren dat verkrijgbaar is ligt ook in dit geval weer aan het toestel. Hoe populairder het toestel is hoe meer keuze je hebt. Hoe dan ook, wij denken dat wanneer jij een powerbank hoes wilt je vooral moet denken over hoe praktisch hij is. Hij heeft tenslotte de functie om jouw toestel te voorzien van stroom ook wanneer je geen stroompunt tot je beschikking hebt. Deze hoesjes zijn dan ook erg populair bij mensen met een toestel die ook gebruikt wordt voor het werk.

Meerdere merken met een aanbod aan powerbank hoesjes

Als jij een powerbank hoesje wilt gaan kopen zul je al snel ontdekken dat het niet de topmerken zijn die je kent van de standaard powerbanks. Toch zijn er meerdere merken waaronder ook een aantal bekende. De meeste bekende met een uitgebreid aanbod is natuurlijk Samsung. Zij hebben meerdere powerbank hoesjes die uiteraard speciaal voor hun toestel zijn. Naast Samsung hebben ook merken als Distinction, Fonu.nl, Tech-Protect en Lunso een uitgebreid assortiment powerbank hoesjes. Er zijn natuurlijk nog meer bekende merken die zeker het overwegen waard zijn. Uiteraard vind je ze allemaal bij ons zodat je niet verder hoeft te zoeken.

Een powerbank hoesje werkt als volgt

Samsung Powerbank 3400 mAh Power Cover Galaxy S6 Edge Plus Grijs Foto 1
Oké, je hebt nu al meer informatie over een powerbank hoesje, maar je weet nog altijd niet hoe het werkt. Gelukkig kunnen wij zeggen dat dit heel gemakkelijk is, ze zijn namelijk heel gebruiksvriendelijk. Terwijl jij gebruik maakt van je smartphone wordt je telefoon gewoon opgeladen. Dit komt omdat de battery case zoals een powerbank hoesje ook wel genoemd wordt jouw toestel voorziet van stroom. Om te beginnen moet je de hoes natuurlijk opladen. Dit kan gewoon door hem te voorzien van stroom met de mee geleverde kabel. Is de case vol? Dan kun jij je smartphone erin stoppen. Dit is het moment dat jouw telefoon wordt opgeladen. Goed om te weten is dat je de case ook kunt opladen terwijl je telefoon erin zit. Jouw telefoon wordt dan automatisch ook opgeladen en dus hoef je het hoesje niet steeds te verwijderen. Wel zo fijn toch? Hierdoor is het ook een geweldige oplossing voor onderweg.

Wordt mijn smartphone dan constant opgeladen met een powerbank hoes?

Nee zeker niet, dit zou namelijk niet goed zijn voor de batterij van je smartphone. De powerbank hoes is voorzien van een uit- en aan knop. Hierdoor wordt jouw smartphone alleen opgeladen als jij dit nodig acht. Je hebt dus nog altijd zelf de controle erover en dat is toch wel erg fijn. Je kunt hem hierdoor altijd laten zitten en dat is wel zo fijn. Een powerbank hoes zorgt namelijk niet alleen voor een volle batterij, het beschermt ook jouw toestel bij vallen of stoten. Dit werk eigenlijk precies hetzelfde als bij een normale smartphone hoes. Het grote verschil is dat deze extra opties hebben en dus zeker de moeite waard zijn. Wacht dus niet langer, bekijk het complete assortiment en koop direct jouw powerbank hoes bij de goedkoopste aanbieder.
Blobby.nl

Ontvang de beste deals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals, tips en info zo in je mailbox