Het logo van Blobby
Zoek
Zoek

Blobby.nl nieuwsbrief - Meld je nu aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties, tips en interessante artikelen over powerbanks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan altijd en is heel eenvoudig.

Iedere Blobby powerbank nieuwsbrief volop genieten!

Het leuke van het inschrijven voor onze nieuwsbrief is dat jij iedere editie weer kunt genieten. Wij mailen jou namelijk alleen maar het beste van het beste. Dit kan natuurlijk een uitgelichte powerbank zijn, een mooi aanbieding of een goed en vooral waarde vol artikel. Betekent dit dan dat wij jou gaan spammen? Nee zeker niet. Wij sturen je maximaal één keer per week een waardevolle nieuwsbrief. Ben je ons toch zat? Schrijf je dan weer uit! Inschrijven kan altijd weer.
Ga jij je aanmelden voor de nieuwsbrief van Blobby.nl? Dan kun jij hier de nieuwsbrief voorwaarde vinden. Wij vinden het belangrijk dat je deze goed door leest voor jij je aanmeld. Heb je hem doorgelezen en ga je akkoord? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het beste in jouw mailbox.

Meer interessant nieuws vind je op onze socials

De nieuwsbrief die wij jou sturen is natuurlijk al fantastisch. Maar wil jij nog veel meer nieuwtjes en top producten ontdekken? Dan is het zeker slim om onze socials in de gaten te houden. Hier wort regelmatig leuke items op gedeeld die het lezen en het bekijken waard zijn. Je kunt deze info vinden op onze Facebookpagina of op onze Instagram. Heb je nu geen socialmedia of wil je ons hier niet op volgen? Meld je dan vandaag nog aan voor de beste powerbank nieuwsbrief van Nederland.
Blobby.nl

Ontvang de beste deals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals, tips en info zo in je mailbox