Het logo van Blobby
Zoek
Zoek

Black Friday Powerbank aanbiedingen bij Blobby

Eén keer per jaar het er het grootste online shopping Event wereldwijd. We hebben het dan natuurlijk over Black Friday. Dit is inmiddels bij iedereen bekend, want je wordt dan dood gegooid met aanbiedingen. De kortingen zijn echt spectaculair en daarom zijn er heel veel mensen die deze dag lekker gaan shoppen. Want je zult ontdekken dat er veel geld te besparen is als je gebruik maakt van de Black Friday aanbiedingen. Dit is ook het geval als we gaan kijken naar de powerbanks. Met Black Friday zijn er namelijk extreem veel Powerbank Black Friday aanbiedingen. Dit is dan ook echt het moment om een powerbank online te kopen. Bij ons kun je lekker de prijzen vergelijken van alle powerbanks, zo weet je zeker dat je de beste deal scoort.

Ontdek 4 Xtorm Black Friday aanbiedingen

Xtorm Powerbank 20000 mAh Fuel Series Grijs + Zonnepaneel-Foto-1
Xtorm Powerbank 20000 mAh Fuel Series Grijs + Zonnepaneel
Vergelijk prijzen
Xtorm Powerbank 5000 mAh Free Like a Bird Grijs-Foto-1
Xtorm Powerbank 5000 mAh Free Like a Bird Grijs
Vergelijk prijzen
Xtorm Powerbank 5000 mAh Cool Sheep Wit-Foto-1
Xtorm Powerbank 5000 mAh Cool Sheep Wit
Vergelijk prijzen
Xtorm Powerbank 20000 mAh Serious Pitbull Grijs-Foto-1
Xtorm Powerbank 20000 mAh Serious Pitbull Grijs
Vergelijk prijzen

De herkomst van Black Friday

Black Friday is een jaarlijkse winkeldag die traditioneel plaatsvindt op de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Het markeert het begin van het kerstinkoopseizoen en wordt gekenmerkt door enorme kortingen en aanbiedingen in winkels en online. De oorsprong van Black Friday is onderwerp van enige discussie, maar er zijn verschillende theorieën over hoe deze traditie is ontstaan. Hier zijn enkele van de meest gangbare theorieën:

  1. Verkeersdrukte in Philadelphia: Een van de vroegste theorieën over de oorsprong van Black Friday is dat de term werd gebruikt in Philadelphia in de jaren 1960. Het verwees naar de grote verkeersdrukte en chaos die ontstond in de stad op de dag na Thanksgiving, vanwege het grote aantal shoppers en toeristen dat naar de stad kwam voor de kerstinkopen.
  2. Detailhandelsverenigingen: Sommigen beweren dat de term “Black Friday” is ontstaan omdat winkeliers hun boekhouding bijhielden met pen en papier. Ze zouden rode inkt gebruiken om verlieslatende cijfers aan te geven en zwarte inkt voor winstgevende cijfers. Op Black Friday zouden de verkopen zo sterk stijgen dat de boeken in het zwart zouden worden geschreven, wat aangaf dat de winkeliers winst begonnen te maken.
  3. Militaire betekenis: Een andere theorie suggereert dat “Black Friday” een term was die oorspronkelijk door de politie en het leger werd gebruikt om te verwijzen naar de chaotische menigten en het verkeer dat ontstond tijdens deze winkeldag. De term werd vervolgens overgenomen door de detailhandel.

Ongeacht de exacte oorsprong van de term “Black Friday,” het is uitgegroeid tot een van de drukste winkeldagen van het jaar in de Verenigde Staten. In de loop der jaren is het ook geëxporteerd naar andere landen, waar het nu wordt geassocieerd met grote kortingen en koopjes in de aanloop naar de kerstperiode. In de moderne tijd begint Black Friday vaak al op Thanksgivingavond of zelfs eerder. Veel winkels en online retailers bieden speciale deals en kortingen aan om shoppers aan te trekken.

Black Friday Big Shopper

Welke online winkels doen er mee aan Black Friday?

Eigenlijk kunnen we beter vragen welke winkels doen er niet mee aan Black Friday. Er zijn namelijk zoveel verschillende winkels die gebruik maken van dit Event. Wij van Blobby snappen dit wel, niet mee doen kan eigenlijk niet. Je loopt dan zoveel omzet en dus winst mis en dat wilt geen enkele winkelier. Logisch dus dat veel winkels strooien met kortingen. In sommige gevallen met kortingen oplopend tot wel 90%. Dit is natuurlijk gigantisch en direct ook een reden om hier gebruik van te maken. Zeker aangezien er heel veel powerbanks te koop zijn met korting. Laten we eerlijk zijn, daar zijn we allemaal dol op toch? Om je te helpen kun je hieronder een mooi overzicht vinden met enkele winkels die mee doen aan Black Friday. Je kunt ervoor kiezen om bij ons de prijzen van een powerbank te vergelijken, je kunt ook zeggen ik ga gewoon direct naar de desbetreffende webshop toe. Bijvoorbeeld naar jouw favoriete winkel waar je eigenlijk nog veel meer producten wilt kopen tijdens Black Friday. Waar je ook voor kiest, één ding is zeker met Black Friday profiteer je altijd van korting.

Ondek de beste Black Friday aanbiedingen van de volgende winkels

Wanneer is het Black Friday in 2024?

Slechts één keer per jaar kunnen we genieten van het geweldige Black friday. In 2024 valt deze dag op 29 november, een dag die je nu dus al in je agenda moet zetten. Zoek jij naar Sinterklaascadeaus of kerstcadeaus, dan kun je beter dus nog even wachten t/m 29 november. De kans dat je het dan goedkoper kunt kopen is zeer groot. Fantastisch natuurlijk, want het is al een dure tijd, een mooie korting kunnen we allemaal dus wel gebruiken. Wat goed is om te weten is dat er de maandag na Black Friday nog een shop dag is, het gaat hier om Cyber Monday. Wel is het zo dat deze aanbiedingen een stuk minder spectaculair zijn. Dit komt omdat het hier gaat om de restanten van Black Friday. De beste aanbiedingen zijn op dat moment al uitverkocht. Wij van Blobby.nl raden je dan ook aan om altijd snel gebruik te maken van een aanbieding wanneer je een interessante tegen komt. Wil je nu een powerbank kopen met korting? Dan ben je 29 november natuurlijk helemaal aan het juiste adres bij ons. Wij hebben namelijk de beste Black Friday powerbank aanbiedingen voor je geselecteerd.

Geen Black Friday maar Black Friday Week

In Nederland moeten we het natuurlijk altijd anders doen dan andere landen. Waar ze in bijvoorbeeld Amerika echt alleen op Black Friday knallen met geweldige aanbiedingen, doen de meeste winkels het de hele week. Dit betekent dat je dit jaar al vanaf 17 november kunt profiteren van geweldige kortingen. Wel is het zo dat de beste deals toch echt te scoren zijn op Black Friday zelf. Toch is het slim om de hele week de Powerbank Black Friday aanbiedingen goed in de gaten te houden. Het kan namelijk maar zo dat er een mooie deal voor jou tussen zit. Het zou zonde zijn als je deze mis loopt. Wat wij van Blobby.nl nu al weten is dat het een week wordt om van te genieten. Kortingen, deals en aanbiedingen, wij worden er gewoon vrolijk van. Koop dus nu je nieuwe powerbank.

Alle vragen & antwoorden over Black Friday aanbiedingen

Vond jij bovenstaande artikel nuttig maar heb je toch nog een paar vragen? Dan begrijpen wij dit maar al te goed. Je wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben wij een extra lijst gemaakt met de meest gestelde vragen & antwoorden. De kans dat jouw vraag er tussen staat is erg groot. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier.
Black Friday is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt op de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten, wat betekent dat het meestal op de vierde vrijdag van november valt. Het markeert het begin van het kerstinkoopseizoen en wordt gekenmerkt door enorme kortingen en aanbiedingen in winkels en online. De oorsprong van de term “Black Friday” is niet volledig duidelijk, maar een veelvoorkomende theorie is dat de naam is ontstaan doordat winkeliers op deze dag hun boekhouding van verlies (rode cijfers) naar winst (zwarte cijfers) zagen veranderen.
Black Friday is in de afgelopen decennia wereldwijd populair geworden, ook buiten de VS. In veel landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Canada en diverse Europese landen, hebben retailers de traditie omarmd en bieden ze grote kortingen aan om klanten aan te trekken. Hoewel het geen officiële feestdag is, hebben veel mensen Black Friday als een kans gezien om te profiteren van geweldige deals en hun kerstinkopen te doen.
Tijdens Black Friday zijn elektronica, kleding, schoenen, speelgoed en huishoudelijke apparaten enkele van de meest populaire producten. Consumenten kunnen vaak enorme kortingen verwachten op televisies, smartphones, laptops, en andere gadgets. Daarnaast zijn er aanbiedingen op mode-artikelen en accessoires, waaronder merkproducten. Speelgoedwinkels bieden vaak deals aan voor de feestdagen, en huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines en koelkasten, zijn ook in trek.
Black Friday heeft de nodige kritiek gekregen vanwege problemen zoals overmatige consumptie, consumentisme, en het aanmoedigen van impulsieve aankopen. Bovendien zijn er zorgen over de drukte en chaos in winkels, wat kan leiden tot veiligheidsrisico’s. Daarnaast is er aandacht voor de impact op het milieu vanwege toegenomen transport en afval als gevolg van de massaconsumptie.
Voor mensen die de nadelen van Black Friday willen vermijden, zijn er alternatieven zoals Cyber Monday, een online shoppingevenement dat op de maandag na Black Friday plaatsvindt en zich richt op internetverkopen. Bovendien moedigen sommige mensen duurzamere winkelpraktijken aan, zoals het ondersteunen van lokale bedrijven, het kopen van gebruikte producten, of het doneren aan goede doelen in plaats van overmatig te consumeren tijdens het winkelseizoen. Het is ook belangrijk om bewust te winkelen en alleen te kopen wat echt nodig is, in plaats van toe te geven aan impulsaankopen.
Blobby.nl

Ontvang de beste deals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals, tips en info zo in je mailbox