Het logo van Blobby
Zoek
Zoek

Algemene Voorwaarden van Blobby.nl

  1. Blobby.nl is een site met links naar de websites en webshops van verschillende aanbieders. Daarom zijn wij van Blobby.nl op geen enkele manier aansprakelijk voor het niet leveren en nakomen van bestellingen. Heb jij dus vragen over je bestelling of worden afspraken niet nagekomen dan moet je dit bespreken met de partij waar je besteld hebt.
  2. Blobby.nl is niet aansprakelijk voor acties die door aanbieders vroegtijdig verwijderd worden. Het kan wel eens gebeuren dat er een datum wordt doorgegeven en de adverteerder besluit de aanbieding eerder offline te halen. Gebeurt dit zonder dat het gemeld wordt, dan kan het zijn dat de aanbieding nog actief is bij ons. Dit terwijl de adverteerder de aanbieding niet meer live heeft staan.
  3. Typfouten voorbehouden! Ook wij van Blobby zijn mensen, een typfoutje kan dus voorkomen. Uiteraard doen wij altijd ons best om geen typfouten te maken en al helemaal niet in de aanbiedingsprijs of korting. Gebeurt dit toch, dan zijn wij van Blobby niet aansprakelijk te stellen.
  4. Aan de op Blobby weergeven powerbanks zijn geen enkele rechten verbonden. Wij geven alleen prijzen door. De verantwoordelijkheid ligt bij de aanbieders. Klopt de prijs dus niet, wordt er niks geleverd of zitten er kleine lettertjes aan de aanbieding, dan is dit niet de verantwoording van Blobby. Bekijk daarom ook altijd het product of aanbieding goed door bij de adverteerder.
  5. Blobby.nl maakt gebruik van Cookies. Je hebt bij je eerste bezoek een melding gekregen dat we hier gebruik van maken. De Cookies die we gebruiken zijn ervoor om de weergave en gebruik van onze site te verbeteren. Er wordt geen privacygevoelige informatie opgeslagen. Lees onze privacyverklaring (AVG) en ontdek meer informatie hierover.
Heb je nog een vraag of opmerking over onze Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij doen ons uiterste best je mail binnen 48 uur te behandelen.
Blobby.nl

Ontvang de beste deals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals, tips en info zo in je mailbox